קצת עליי

המטבח היה האהבה הראשונה שלי, מאז שאני זוכר את עצמי עמדתי ליד אמא והסבתות שלי הסתכלתי עליהן מבשלות וכשנתנו לי התחלתי לבשל איתן. כמובן שרוב הזמן לא הצלחתי להתאפק ופתחתי את מכסי הסירים כדי לראות מה קורה בפנים...

אחרי חיפושים עצמיים החלטתי ללכת לעבוד במקום בו הרגשתי תמיד הכי בבית ולפני 10 שנים התחלתי לעבוד כטבח במסעדות,

בעשר השנים האלו עבדתי במגוון רחב של תפקידים ובמסעדות תל אביביות נחשבות וצברתי ניסיון רב בבישול מאכלים מכל סוגי המטבחים. אבל תמיד הרגשתי שחסר לי משהו, שלא משנה כמה מתוחכם האוכל שאני מכין בסוף ההנאה הגדולה ביותר שלי היא לשים תבשיל על הגז ולהריח את הריח של הבישולים מתפשטים בבית.


אז עכשיו אחרי 10 שנים, החלטתי לחזור למקום שממנו הכל התחיל ולאהבה הראשונה שלי, המטבח הבייתי.


כל בוקר אני מבשל אוכל טרי ובריא שמגיע אליכם עד הצהריים, בדיוק בזמן שאתם או הילדים חוזרים הביתה. אני שמאז ומתמיד קישרתי בין הבית לאוכל, מכין את האוכל הבייתי שגדלתי איתו, אבל אני תמיד שמח להכין את האוכל הבייתי שאתם מכירים, ולכן אני מקבל בקשות מיוחדות, כדי שגם אתם תוכלו להינות מהריחות של האוכל המזכיר את הבית.

איזור חלוקה

רמת גן, גבעתיים ותל אביב-

משלוחים חינם.

שעות חלוקה

א'-ה' 08:00-18:00
ו' 08:00-11:00

Whatsapp

שעות הפעילות

א'-ה' 08:00-18:00
ו' 08:00-11:00
הזמנות לאותו יום תתקבלנה

עד 09:30 בבוקר

Share by: